Nå ut

Dette er våre gjeldende tjenester og aktiviteter. Imidlertid kan dette endres, så ta kontakt med dine forslag! Når du ønsker å delta, ta kontakt med oss.

Igreja em Portugues
Igreja em Portugues

Arken Karmøy

Vår hovedaktivitet for tiden foregår i Arken Karmøy. Der er Øystein vikar-pastor frem til 30.06.2020, og har også en plass i styret. Vi er begge medlemmer i Arken Karmøy. Vi anbefaler fellesskap med oss i Arken Karmøy, og deltagelse på aktivitetene der!

Arken Karmøy, Kopervik
Arken Karmøy, Kopervik

Delta i fellesskapet

Vi inviterer til fellesskap med andre. Det er utviklende, lærerikt og sosialt. Det er ofte et måltid involvert. Vi kommer gjerne hjem til deg, om du ønsker det. I tillegg er vi tilgjengelige via Internett / Sosiale media.

Fellesskap på portugisisk

Vi forsøker å få i stand kirke på brasiliansk i Haugesund (og gjerne også i andre byer). Hope Church i Haugesund oversetter prekenen til portugisisk. Vi ønsker imidlertid å gjøre alt på portugisisk, lovsang, bønn, preken osv. og selvsagt synge de berømte brasilianske salmene og gospelsangene. Vi har fått låne lokaler i Arken Karmøy, og har hatt regelmessige møter der. For tiden er det imidlertid få deltagere, så vi har en pause.

Peniel Oslo

Vi har en god dialog med den brasilianske menigheten Peniel i Oslo, og deltar på aktiviteter der når vi er i hovedstaden. Vi bidrar med undervisning i Peniel.

ETA Europa bønnegruppe

Hver mandag leder vi den europeiske bønnegruppen i End Time Army. Dette er et møte online, der vi bruker Skype, og vi starter kl. 20:00 norsk tid. Vi har hovedsaklig deltagere fra England og Norge, men av og til har vi besøkende innom fra USA, Pakistan osv., så vi er ganske internasjonale. Vi har plass til flere bønnesoldater, dersom du forstår at vi lever i endetiden og du vil utgjøre en forskjell - ta kontakt i dag!

ETA bønnegruppe på portugisisk

Vi har forsøkt å starte en bønnegruppe på portugisisk. Denne har vær inaktiv en stund, på grunn av manglende deltagelse. Bønnesoldater fra hele verden, som snakker portugisisk, ønskes!

Andre aktiviteter

Vi ønsker å starte med andre aktiviteter, gjerne andre steder i landet. Vi er naturligvis heller ikke begrenset til Norge, da både fly, bil og Internett er oppfunnet! La oss høre fra deg, vi deltar gjerne på ditt arrangement!

Vi kan tilby undervisning og rettledning, opplæring i bibelkunnskap, ekteskapsrådgivning, sjelesorg og forbønn.

Hjelpearbeid

Vår misjon er å hjelpe med bibler på eget språk til kristne i islamske nasjoner. De som vender om til Gud både trenger og ønsker å få lese Bibelen på sitt eget språk. Støtt vår tjeneste, så blir du med på bibelspredning til blant annet Pakistan.

Givertjeneste

I Bibelen står det at vi skal elske hverandre som søsken (Romerne 12, 10), og vi skal gjøre de samme gjerninger (og mer!) som Jesus gjorde (Johannes 14, 12, Jesaia 58, 7).

Dette betyr også å dele med hverandre det vi har (Apostlenes gjerninger 2, 44-45), inkludert mat, klær og husvære til dem som trenger det. (Se også Lukas 4, 18-19, Hebreerne, 13, 3 og Matteus 25, 37-40)

Gud gir oss klare retningslinjer for håndtering av økonomi (Lukas 6, 38 og Malaki 3, 8-10)
Noen skal leve av å arbeide i Guds rike. Levittene var de første. (4. Mosebok kap. 18 og Josva 13, 14) Gud har gitt dette kallet også til oss. (1. Korinterbrev 9, 14.)

Din gave til vårt arbeid er såkorn i god jord, som bærer frukt i Guds rike og velsignelser tilbake!
Vipps til 906 43 514 eller bankoverføring til kontonummer 1208.58.93082.

Lag din egen hjemmeside gratis!